Personvern

 

PERSONVERNREGLER

Disse personvernreglene viser personvernet for www.fyllingsdalen.org

 

Denne personvernerklæringen gjelder kun for informasjon innhentet av dette webområdet.

Det vil varsle deg om følgende: hvilken personlig identifiserbar informasjon samles fra deg via webområdet, hvordan den brukes, hvordan det kan bli delt og hvilke valg som er tilgjengelige for deg angående bruken av dataene. Dessuten sikkerhetsprosedyrer mot misbruk av informasjon og hvordan du kan rette eventuelle feil i informasjonen.

 

Innsamling, bruk og deling:

Vi er eneeiere av informasjonen samlet på dette nettstedet. Vi har bare tilgang til/samlet informasjon som du frivillig gir oss via e-post eller andre direkte kontakter med deg. Vi vil ikke selge eller leie denne informasjonen til noen. Vi bruker informasjonen til å svare deg, om grunnen til at du kontaktet oss. Vi vil ikke dele din informasjon med tredjeparter utenfor vår organisasjon, annet enn som nødvendig for å oppfylle din forespørsel, f.eks når du leverer en ordre. Hvis du ikke spør oss, kan vi kontakte deg via e-post i fremtiden for å fortelle deg om spesialtilbud og tjenester eller endringer i denne personvernerklæringen.

 

Din tilgang til og kontroll over informasjonen:

Du kan velge bort eventuelle fremtidige kontakter fra oss når som helst. Du kan gjøre dette når som helst ved å kontakte oss via e-post eller telefon som du finner på våre nettsider:

• Du kan se dataene vi har om deg, hvis noen.

• Endre/rette data vi har om deg.

• Be oss slette data vi har om deg.

• Uttrykke noen bekymring du har om vår bruk av dataene.

 

Sikkerhet:

Vi har forholdsregler for å beskytte informasjon. Når du sender sensitiv informasjon via nettstedet, er informasjonen beskyttet både online og offline. Uansett hvor vi samler inn sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortopplysninger), er informasjonen kryptert og overført til oss på en sikker måte. Du kan kontrollere dette ved å se en lukket lås-ikonet nederst i webleseren, eller se etter "https" i begynnelsen av adressen til websiden. Mens vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som overføres via nettet, beskytter vi også informasjonen i frakoblet modus. Kun ansatte som trenger informasjonen for å utføre en spesifikk jobb (for eksempel tilbakebetaling av utlegg eller besøkskoordinering) gis tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Datamaskiner/servere som vi lagrer personlig identifiserbar informasjon blir holdt i et sikkert miljø.

 

Oppdateringer av vårt personvern kan endres fra tid til annen og alle oppdateringer vil bli lagt ut på denne siden. Hvis du føler at vi ikke følger disse retningslinjene for personvern, bør du kontakte oss umiddelbart via telefon på +47 92 28 00 68 eller via e-post: administrasjon@fyllingsdalen.org.